A Rebok és a Aidas sportmárkák után a kínaikak a mobiltelefon üzletágba is betörtek Nokia márkanévre és logóra hajazó Nokla névre keresztelt  hamisítványokkal. Ennek a gyártónak a legújabb terméke az ötletes kinézetű Nokla Batman telefon. Sajnos kicsi az esélye, hogy itthon akár egy áruház kínálatában is megtalálnánk ezt az amúgy tényleg nagyon laza telefont. Próbálkozzunk a kínai piacok környékén...


Nokla Batman - Vajon Batman örülne neki?
A mobil a jelek szerint egészen sokmindenre képes, feltéve, ha nem várunk tőle sokat. Egy biztos, óriási kézzel kell rendlekeznie, aki ezt a bumfordi eszközt kézben akarja tartani... Talán Batman képes rá.
A készülék természetesen kizárólag fekete színben kapható. És hogy mire képes: 4 megapixeles kamerával rendelkezik, MMS/SMS küldésére, MP3/MP4 lejátszásra . De fel van szerelve GPRS, Bluetooth adatátviteli eszközzel. Ezek tetejében pedig memóriakártyával bővíthető - csak hogy néhány fontosabb szempontot kiemeljünk.
A Batman telefon nem az első Nokla telefon: többek között a Nokia 5800 érintőképernyős telefon másolatát is legyártotta a gyár Nokla 5900 néven.



Forrás:
Pictures: Batman Mobile Phone From Nokla

Kapcsolódó cikk:
Pictures: Nokia 5900 (Nokla 5900?)
Korábbi Batman mobil próbálkozás

Képek forrása: http://www.berlinwallpaper.com, http://dailymobile.se

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr471123411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása