A Sony Ericsson a telefonok nagy sorozatgyártója, látszólag a Sony Ericsson W995 mobiltelefonnal mindent megpróbált egy csomagba gyömöszölni.  (Az érintőképernyő továbbra sem fér bele ebbe a csomagba.)  Hamarosan a legtöbb online áruház kínálatában megtalálható lesz ez a mobil, tehát lássuk mi fért bele, és mi maradt kinn!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Média, zene, közösségi aktivitás - Sony Ericsson W995 mobiltelefon
Mintha a Sony Ericsson minden eddigi ,,W kategóriás" mobiltelefon (pl. Sony Ericsson W595, Sony Ericsson W910i) tudását szeretné integrálni ebben a telefonban. 2,6", QVGA kijelző a videólejátszás és a fotók megjelenítésében kap nagy szerepet. A  médialejátszó 4.0 Walkman tuninggal és Shake control iányíthatósággal rendelkezik. A lehető legtöbb adatátviteli és kapcsolati lehetőség is helyet kapott a telefonban a GSM-től a HSDPA -n keresztül a Bluetooth -ig és a Wi-Fi -ig. Lenyűgöző 8,1 megapixeles kamerájával gyönyörű fotókat készíthetünk, ráadásul a készülék kiegészül a Sony Ericsson Walkman mobiloknál most divatba jövő mosolyfelismerő funkcióval. A beépített GPS segít nehogy eltévedjünk a nagy zenehallgatás közben, ráadásul a geo-tagging funkcióval megjelölhetjük, hol készítettünk felvételt a kamerával, vagy a fényképezőgéppel. Mindezek mellett más Sony Ericsson mobiltelefonokhoz hasonlóan a közösségi oldalak támogatása is jelentős szerepet kapott a Sony Ericsson W995 esetében. Elsősorban a YouTube élvez támogatást ezen a telefonon: az elkészített filmfelvételt azonnal, számítógép segítsége nélkül tölthetjük fel a videómegosztó oldalra.
Ezen kívül a Sony Ericsson W995 mobiltelefon még rengeteg apró pozitív meglepetéssel szolgál: ilyen pl. a hangulattól függő zenelejátszás, a 3,5 mm jack dugós fülhallgató, ami más médialejátszóhoz is kompatibilis, valamint a mozgásérzékelő.
Ejtsünk szót azonban a hátrányokról is, amelyek nem jelentősek ugyan, de mégis kissé zavaróvá tehetik a felkészületlen felhasználót.

A Sony Ericsson W995 mobiltelefon hátrányai
A videófelvétel ideje korlátozott. A kamera lencséje semmilyen védelemmel nincs ellátva, így könnyen karcos lehet, rontva a képminőséget. Különös módon, annak ellenére, hogy egy elsősorban ,,médiás" telefonról van szó, nem képes a DivX és XviD fájlokat kezelni. A telefont ellátták egy támasztólábbal, ami azonban nem túl stabil, kisebb mozgásra már fel is borul a telefon.
Be kell látnunk azonban, hogy ezek valóban apró hibák, és a Sony Ericsson ezen új modellje egy jól sikerült darabnak tekinthető.

Forrás: Sony Ericsson W995 review: Ready, set, play

Kapcsolódó linkek:
Pictures: Sony Ericsson W995 Black
Hands on: Sony Ericsson w995 review

 

Kép forrása: http://www.fonearena.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr601144516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása