A Sony Ericsson W980 egy hamisítatlan kozmopolita mobiltelefon: elegáns külső, kiváló média funkciók, valamint utazásnál hasznos egyéb szolgáltatások jellemzik. A róla készült képeket megtekintve a fejekben óhatatlanul a vásárlás gondolata merülhet fel.



Sony Ericsson W980 mobiltelefon - Alapvető tulajdonságok
A QVGA 2,2" TFT kijelző színekben gazdag éles képet biztosít. Nem csak a zene, de a videók is kiválóan futnak rajta. A 3 megapixeles kamera talán nem a legmagasabb érték ebben az árkategóriában, de más, elsősorban a zenelejátszással kapcsolatos tulajdonságok bőségesen pótolnak ezért. Ilyen pl. a 8 GB-os belső memória, a 3G és HSPDA kommunikáció, az USB 2.0 és a Bluetooth 2.0 csatlakozás, és az FM rádió.

Sony Ericsson W980 mobiltelefon - Szolgáltatások
A Shake Control a többi Sony Ericsson telefonhoz hasonlóan a W980-ba is be alapvető funkció. A Walkman 3.0 zenelejátszó rendszer által lejátsott zenéket megoszthatunk másokkal az FM jeladó segítségével. Az összecsukható megoldású telefon 260 ezer színes külső kijelzővel is rendelkezik, és a billentyűzet külön megvilágítást kap. Ez ráadásul hosszú akkumulátor működéssel párosul. Egy másik érdekes és kiemelésre méltó tulajdonság, a repülés üzemmód. A repülőgépeken mindig felkérnek bennünket, hogy kapcsoljuk ki telefonjainkat. A Sony Ericsson W980 esetében a jeladót külön kikapcsolhatjuk, míg az egyéb funkciók -zenelejátszás- továbbra is használhatóak, nem okoznak zavart.

Sony Ericsson W980 mobiltelefon - Hátrányok

  • Se auto fókusz, se vaku nincs a kamerához.
  • A fényes bevonaton könnyen meglátszódnak az ujjlenyomatok.
  • Egy csúcskategóriás telefonhoz képes kicsi a kijelző.
  • A kamera használat nem igazán felhasználó barát.


Forrás:
Sony Ericsson W980 Walkman review: 8 gigs of character

Kapcsolódó linkek:

Sony Ericsson W980 (Pictures)

Sony Ericsson W980 Review

 

Kép forrása: http://img.gsmarena.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr811173397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása