Végre hivatalosan is bemutatásra került a Nokia 5530 XpressMusic mobiltelefon a Nokia következő érintőképernyős csodája. Mivel is találkozunk, ha az áruház kirakatában szembe találkozunk vele? Lássuk!

Nokia 5530 XpressMusic mobiltelefon - A Nokia 5800XpressMusic nyomvonalán
A Nokia 5530 nem feltétlenül tud többet mint a Nokia 5800, inkább azt mondhatnánk, hogy még inkább terjeszteni kívánja az érintőképernyő adta lehetőségeket a mobilhasználók között. Egy leheletnyivel kisebb mint elődje, de ez cseppet sem vesz el képességeiből: kiváló internetelérési lehetőségeket biztosít EDGE/GSM hálózaton keresztül, közvetenül a nyitóképernyőről teszi lehetővé a közösségi oldalakhoz való csatlakozást (Facebook, YouTube). A zenelejátszásban pedig még elődjénél is életszerűbb hangzásra törekszik. Bevezető ára pedig a Nokia 5800 ára alatt lesz a bevezetéskor, amit az év harmadik negyedévének végére, vagyis nyár végére ütemeztek be.

Forrás:
Nokia 5530 XpressMusic Unveiled

Kapcsolódó link:

Pictures: Nokia 5530 XpressMusic
Nokia officially reveals the E72 and 5530 XpressMusic

Kép forrása: http://dailymobile.se

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr731187571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása