A Google továbbfejlesztette a Google Maps alkalmazást, ami mostantól minden Android operációs rendszert használó mobiltelefon számára elérhetővé válik.


Google Maps szolgáltatás Android okostelefon számára
Android operációs rendszerrel működő mobilon olyan szolgáltatásokat vehetünk igénye a Google Maps segítségével, mint a Google Latitude használata, amivel megtudhatod, hogy ismerőseid hol tartózkodnak éppen. Ugyanezzel a szolgáltatással frissítheted a kedvenc úticéjaid gyűjteményét, illetve mások által megjelölt úticélokat is könnyedén megtalálhatsz. Az Android alapú Google Maps alkalmazás segítségével könnyen eligazodhatsz a környékem és még a tömegközlekedés lehetőségeiről is informálódhatsz.
Ezen felül a mobilod akár hangbemondás alapján megalálja az általad keresett úticélt, és még üzletekkel kapcsolatos információt is nyújt kérésedre.


Android alapú mobil eszköz pl. a
HTC G1 Google Phone PDA

Forrás:
Google offers updated version of Maps on Android Market
Kép forrása: jalopnik.com
Kapcsolódó linkek:
Mobile - Maps on Android
Google Offers Updated Maps Features Through Android Market

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr571188405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása