Az okostelefon eladás és vásárlás világszerte egyre növekvő tendenciát mutat. A kifejezetten mobiltelefonok számára megalkotott Skyfire böngésző is egyre inkább elterjedté válik. Íme egy jó és egy rossz hír vele kapcsolatban.



A jó hír

A méltán népszerű okostelefon piacra kifejlesztett Skyfire mobil webes böngésző néhány apró, de annál hasznosabb frissítést kapott. Az új Skyfire v1.0.0.12114 verzió segítségével csökkenthető az adatok kisebb tárhelyet igényelnek, és az előzmények és a cookie-k kezelésében is fejlődött. Emellett a tartalmak SMS-ben való megosztása, és az oldalak kinagyítása is jelentős fejlődésen esett át.

A rossz hír

Itthon még nem annyira elterjedt a Hulu videómegosztó használata. Mindenesetre aki előszeretettel böngészte a videótartalmakat ezen az oldalon, az a Skyfire szoftverrel nem teheti meg többé, mivel az oldal nem támogatja többé ezt az alkalmazást. A híresztelések szerint annak a döntésnek köze van a Microsoftnak aHulu-n folytatott reklámkampányához...

Skyfire letöltése

Forrás:
Skyfire gets updated while Hulu exits

Kapcsolódó linkek:

Újabb mobil böngésző - A teszt állapot után itt a Skyfire 1.0
Talán a leghasznosabb alkalmazás - A Skype 3.0 Windows Mobile operációs rendszerre
Okos GPS alkalmazások, okostelefonok részére

 

Kép forrása: http://www.phonedog.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr301223853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása