Egy komoly versenytárs lépett színre az Opera mellett a mobil böngészőprogramok piacán. A Skyfire 1.0 túl van a teszt fázison és most már élesben bizonyíthat mobil platformokon.

 

Skyfire 1.0 mobil böngésző - tömörített formátumok és a teljesség élménye
A Skyfire 1.0 böngésző már jónéhány eszközön elérhető, így pl. a HTC Touch Pro PDA esetében is. A böngésző műkdésének lényege, hogy  az általa használt szerver letömöríti a mobil által kért oldalakat egy kisebb formátumra, így gyorsítva az adatátvitelt. Az Operát túlszárnyalva teljes multimédiás támogatással bír, így Silverlight, Flash video, RealMedia kiterjesztéseit mind képes kezelni, így elvileg bármilyen oldal megjelítésére alkalmassá válik. A Skyfire 1.0 minden Symbian és Windows Mobile operációs rendszerrel működő mobiltelefonon kiválóan fut.
További kiegészítő lehetőségek:

  • Ikonok interakciója: a betöltés után azonnal klikkelhetünk a linkekre, tehát nincs szükség zoomolásra, mint az Opera esetében. Ez a kiegészítés azonban elsősorban a nagy felbontású kijelzővel rendelkező telefonoknál használható ki igazán.
  • Továbbfejlesztett zoomolás. A dupla klikkeléssel egyből kinagyítja az adott területet. A zoom használata kifinomult és megbízható, a szöveg azonnal olvasható.
  • Igen jól működik az oldalak mozgatása. Ha előre-, vagy visszafele lépsz az oldalak között, ott nyílik meg ahol legutoljára voltál.
  • Az oldalak kezelése is megfelelően működik méga Java alapú oldalak esetében is (pl. Facebook, Gmail).  

 

A Skyfire program ingyenes letöltése itt:

Skyfire 1.0

Forrás:

Skyfire 1.0 web browser now available for most platforms!

Kapcsolódó linkek:


Skyfire 1.0 browser released, works well on the AT&T Nokia E71x!
Skyfire BlackBerry client official announcement this summer
Skyfire Mobile Browser Reaches the Release Version; Skyfire 1.0 Gets Tested (Video)

Kép forrása: http://i41.tinypic.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr531158866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása