A Nokia kissé lemaradt a versenytársaktól. Azonban nincs ok az aggodalomra:  kisebb késedellemmel, de hamarosan az áruházak kínálatán megtalálható lesz az első 8 megapixeles Nokia mobiltelefon.


Nokia N86 mobiltelefon - A telefonos fényképezőgép
Úgy tűnik már a nyáron megérkezik hozzánk a Nokia N86 más Nokia újdonságokkal, a Nokia 6700 és a Nokia N97 telefonokkal együtt.
A Nokia ennél a telefonnál nem vitte alább Carl Zeiss lencsénél, és a megfelelő duál LED vaku és kamera fény sem maradhat el. Ráadásul az ,,igazi" fényképezőgépekhez hasonlóan a lencsék távolságát is állítani lehet, ami már valóban a telefon fényképezőgép funkciói felé való elmozdulásának jele.
A Nokia N86 AMOLED érintőképernyővel 8GB saját tárhellyel rendelkezik majd, emellett pedig Bluetooth és Wifi csatlakozásra is képes természetesen.

Forrás:
Nokia N86 Announced, Launch Date & Full Details


Kapcsolódó linek:
Nokia N86 8MP ready to launch?
Nokia N86 8MP now shipping

Kép forrása: http://www.letsgomobile.org

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr661178991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása