Akármit is kínál a Symbian, az Android, vagy más mobiltelefon használatához kitalált operációs rendszer, a leghasznosabb alkalmazás, a Skype 3.0, kizárólag a Windows Mobile telefonok számára érhető el egyedül. Legalábbis egyelőre. A legtöbb áruház kínálatán van is néhány telefon ami ezzel a rendszerrel fut, lehet hogy rá kéne mozdulni?!



Skype 3.0 mobiltelefonok számára

A Skype 3.0 az eddigi csevegő funkció mellett a számítógépeknél már jól ismert fájlküldési funkciót is képes ellátni. Ennek köszönhetően költséghatékonyan és gyorsan továbbíthatunk képeket, zenét stb. A rendszer hátránya, hogy ehhez sajnos a másik oldalon is egy Windows Mobile rendszerű telefonnak kell lennie. Érdemes kísérletezni a Samsung i900 Omnia mobillal, vagy a hamarosan feltűnő utódjával, a Samsung Omnia II-vel: mindkettő Windows Mobile OS-t használ.

Forrás:
Skype 3.0 out of beta and available for Windows Mobile

Kapcsolódó linkek:

PocketGear.com
Meet Windows Mobile

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr631217885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása