A Samsung C3050 mobil már sok bolt kínálatán megjelent egy ideje, és sokan ki is próbálták. Mit ajánl a készülék, és milyen vélemény alakult ki róla? Lássuk!



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samsung C3050 mobiltelefon - Stílusos külső megjelenés
Maga a mobil külseje igen ígéretes, szétcsúsztatható elrendezés, és viszonylag nagy, 2" képernyő jellemzi. Súlya a méretéhez képest egész nagy: 86gramm.

Samsung C3050 mobiltelefon - Egy olcsó telefon előnyei és hátrányai

A Samsung C3050 mobiltelefon 2G kommunikációra képes. A TFT kijelző az alacsony árhoz mérten is kissé gyenge minőségű, csupán 65 000 szín megjelenítésére képes. Ugyanez mondható el a kameráról is, ami mindössze 15 fps felvételre képes, fényképezőgépként azonban jól üzemel. A készülék 8GB-ig bővíthető memóriakártya segítségével, azonban az adatátvitel mind Bluetooth-on, mind USB-n igen lassú, ráadásul telefonra feltöltött fájlokat külön-külön kell a telefon memóriájából a memóriakártyára menteni, ami eléggé döcögőssé teszi a használatot. EDGE és GPRS mind elérhető a telefonon, JAVA alkalmazások szintúgy futnak rajta. MP3 és Mpeg4 egyaránt lejátszható vele. Sajnos a beszámolók szerint az akkumulátor sem a legjobb, ami a multimédiás funkciók rovására megy. A Samsung 5 órában állapítja meg a akkumulátor működést folyamatos használat mellett.

Összességében a Samsung C3050 mobiltelefon esetében  alacsony ára miatt el lehet tekinteni a hibái mellett...

Forrás:

Samsung C3050
Samsung C3050 - user opinions and reviews

Kapcsolódó linkek:

Videótelefonálás félhomályban - Bemutatkozott a Samsung SCH-W760 mobiltelefon
Samsung SGH-C3050 mobiltelefon
Samsung S8000 Jet mobiltelefon - A kocka tovább pörög

 

Kép forrása: http://www.cellink.com.au

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr671229467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása