Egy LG által gyártott másik érintőképernyős telefon az LG Viewty, aminek újabb és még okosabb változata hamarosan online vásárlás segítségével is elérhető lesz.



LG Viewty KU990 mobiltelefon - Az érinthetetlen
Az LG ezt a telefont az Apple iPhone piacra kerülése után nem sokkal jelentette meg. De még sok tekintetben lemaradt az érintőképernyős mobilok  versenyében. A cég bizonytalanságát mutatja, hogy a telefonhoz stylus ceruzát ,,mellékeltek" mivel az kézzel való itányítás nem működik maradéktalan tökéletességgel. Ettől függetlenül ez nem egy ,,buta" telefon. Néhány, a kezelést nehezítő megoldást leszámítva kiélvezhetjük egy harmadik generációs telefon előnyeit. GSM, GPRS és HSPDA rendszerek használata nem okoz neki gondot. 5 megapixeles, autofókuszos fényképezőgéppel, vakuval és videókamerával van ellátva, mely utóbbi  VGA videó esetében 30 frame/sec, QVGA  esetében pedig 120 fps rögzít. 3 inches kijelzője már megfelelő méretű felületet és 262 ezer színárnyalatot  biztosít videók visszajátszásához, beleértve a DivX fájlokat is. A stylus ceruza mellett viszont hátránya még, hogy a memóriakártya csak a telefon kikapcsolásával és szétszerelésével cserélhető. Ráadásul amikor a  kártya kezd megtelni információval, a rendszer jelentősen lelassulhat.



LG Viewty Smart GC 900 mobiltelefon - A javított változat már úton van
Az LG azonban nem adta fel az ezzel a telefonnal kapcsolatos terveit. Már bejelentette és hamarosan piacra is kerül az új, okosabb LG Viewty Smart névre keresztelt mobiltelfon. Ez a telefon már igazi érintőképernyős készülék, 8 megapixeles fényképezőgéppel, kristálytiszta képpel. Kezelőfelület is átláthatóbb lesz, viszont a tesztelők véleménye ellentmondásos a kamera funkcióval kapcsolatban. Hamarosan megtudjuk, mi az igazság...

Kapcsolódó linkek:
LG KU990 Viewty review: Eyes wide open
LG GC900 Viewty Smart gets coddled, previewed

A képek forrása: http://www.trustedreviews.com , http://www.electricpig.co.uk

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr241115754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása