Nokia nyereményjáték - no nem a Nokia szervezésében, hanem az Árukereső árösszehasonlító / árkereső oldal játékán indulhatsz, ha érdekel egy ingyen Nokia 5800-as Xpressmusic okostelefon.

A játék szponzori felhívása így hangzik:

Melyik a legjobb mobil? Írj véleményt és nyerj egy érintőképernyős Nokia 5800 mobiltelefont, alias 'Apple iPhone killert' - írj véleményt a mobilodról vagy bármelyik kedvenc kütyüdől és nyerd meg Te a touch screen Nokia PDA-t (értéke kb. 100.000Ft). Csak egy véleménybe kerül (vásárolni semmit sem kell).

Az árukereső nemcsak Magyarország legkedveltebb árösszehasonlító oldala, hiszen az árakon túl a felhasználók véleményét is összehasonlíthatod egy-egy termék vásárlása előtt. Így könnyebb látni, hogy a hőn áhított mobilod, vagy játékkonzolod hol olcsó és mennyire elégedettek vele más vevők. Hogy még több hiteles vásárlói vélemény legyen, az Árukereső nyereményjátékot indított, melynek nyereménye egy Nokia 5800 PDA teló a nehagyjaki.hu felajánlásával.

Az Árukereső játéka egy hónapig tart, 2009. április 20.-május 20. között, a játékosoknak mindössze egy 5 soros véleményt kell megírniuk bármelyik termékről az Árukereső honlapján. Egy játékos 5 véleménnyel játszhat, így meg is ötszörözheti esélyét!

Ha van olyan mobil (vagy bármilyen egyéb termék - parfüm, epilátor, borotva, mikró, DVD film, stb.) amiről szívesen megosztanád a véleményedet másokkal, itt az alkalom, hogy egyben nyerhess is vele egy vadiúj, érintőképernyős – "Iphone gyilkos" – Nokia 5800 mobilt. 

A véleményírás mellett hasznos elolvasni mások véleményeit is, ezek az információk valóban segítenek eldönteni mit és hol érdemes megvenni, nem csak átlátszó kommentek az eladóktól (bár belátjuk, hogy nem minden vélemény hasznos...)

Játssz Te is, legyél Te a Nokia új modelljének boldog nyertese, oszd meg hasznos véleményed a termékekről másokkal! Segítsük egymást, hogy a tényleg jó minőséget tudjuk megvenni a hatalmas kínálatból! Írj véleményt most!

Ha ismersz olyat, akit érdekelne egy ingyen Nokia 5800-as mobil, akkor küldd el a játékot ismerőseidnek is.



A játékkal kapcsolatos kérdéseket, kommenteket, kritikákat itt várjuk:


http://www.arukereso.hu/akciostippek/nyeremenyjatek-nyerj-nokia-5800-erintokepernyos-mobilt/

Üdv:


az Árukereső árösszehasonlító vásárlási kalauz csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr821088781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása