Az olcsó kategóriás Sony Ericsson F305 játékra kifejlesztett mobiltelefon hamarosan két új színben is megrendelhető lesz az online boltok ajánlatai között.
Sony Ericsson F305 mobiltelefon új színei: piros és sötétszürke
A gyártó persze ezt a két színt sokkal cizelláltabban fogalmazta meg: Raspberry Red és Tectonic Grey, vagyis málnapiros (vörös?) és ,,tektonikus szürke". Hogy ez utóbbi színkombináció vajon miféle ihlet folyománya? Talányos. Mindenesetre nagyon izgalmasan hangzik. Talán egyszerűbb lett volna az ,,Új Szín Kisfiúknak" és ,,Új Szín Kislányoknak" megfogalmazás. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Új színek-növekvő kereslet? - Sony Ericsson F305

Az új színek bevezetésével a Sony Ericsson talán az LG példáját szeretné követni, aki az LG KP 500 színesítésével próbál még nagyobb sikert elérni.
Ami változatlan a Sony Ericsson F305 esetében: továbbra is marad a Wii konzolt idéző csúsztathatós billentyűzet és a különösebb extrákat (3G, GPS, Wi-Fi) nélkülöző belső.


Kapcsolódó link:
Az Smec Blog írása az új színekben kapható Sony Ericsson F305 mobiltelefonról

Kép forrása: http://www.intomobile.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr781093426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása