A Sony Ericsson pár minőségileg lefelé ívelő év után  a Sony Ericsson w595 mobiltelefon piacra lépésével újra bizonyítani tudta, hogy képes letenni érdemleges dolgot letenni az asztalra. A legtöbb internetes áruház kínálatában jól szereplő telefon immáron közel egy éves pályafutása során elérte, hogy a világ újra igényli a Sony Ericsson telefonokat, és azok nem okoznak csalódást.

Sony Ericsson W595 mobil - Egy elhibázott előd javított változata

A Sony Ericsson W910i néhány társával egyetemben a Sony Ericsson  leghasználhatatlanabb telefonjainak egyike sokak szerint. Ennek ellenére a cég vette a bátorságot és külső formájában és menürendszerében egy gyakorlatilag teljesen megegyező telefonnal állt elő, ami nem más mint a W595. Külsőleg talán ugyanúgy néz ki, de ha kézbevesszük a készüléket és összehasonlítjuk a régebbi típussal, érezhető, hogy sokkal nehezebb annál, vagyis az előzőnél kispórolt anyagmennyiséget itt pótolták. A Sony Ericsson W595 mobiltelefonnak azonban kellett egy kevés idő, mire bizonyítani tudott, és ma már igen keresetté vált annak ellenére, hogy azóta újabb és újabb zenetelefonok kerülnek a piacra. Tehát ha egy jó telefont szeretnél, ami jó minőségű zenelejátszó rendszerrel és hozzá kapcsolódó zeneszolgáltatásokkal (pl. Track ID) van felszerelve, még mindig érdemes a W595-öt választani.

Forrás:

Review: Sony Ericsson W595

Kapcsolódó cikkek:

A Sony Ericsson W595 mobiltelefon és a közösségi oldalak

Zenemobilról zeng az ének – A Nokia 5310 és a Sony Ericsson W595 összehasonlítása

Kép forrása: http://bundeg.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr841135336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása