A Samsung S8000 Jet érintőképernyős mobiltelefont üneplik ma sok országban. Semmi kétség, minden esélye megvan a jó szereplésre a legtöbb internetes bolt eladási mérlegén.

Fordul a kocka -  Samsung S8000 Jet mobiltelefon
Elődjeihez hasonlóan az újonnan bejelentett Samsung S8000 Jet esetében is megtalálható a virtuális 3D kocka, ami a menürenszert rejti. A Samsung szerint nem tartozik az okostelefon ketgóriába, mégis a legtöbben így hivatkoznak rá.
Felszereltség:  5 megapixeles, geo-tagging funkciós mosolyfelismerő kamera, 30fps filmfelvétellel, 7.2Mbps internetelérés, 16GB-ig bővíthető kártyás memória, valamint a Wi-Fi, Bluetooth 2.1, szabványos micro USB, GPS és A-GPS, 3.5mm audio jack, TV kimenet csatlakozási lehetőségek tartoznak hozzá.
És még egy érdekesség: billentyűzárat az ABC-ből kiválasztott valamely betűvel oldhatjuk fel.

Forrás:
Samsung S8000 isn’t an Android-powered phone, will be called Jet

Kapcsolódó linkek:
Samsung: Jet is better than the iPhone
Rumor: Samsung S8000 A Cheaper Ultra Touch?

 

Kép forrása: http://news.ecoustics.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr11188992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása