Az AT&T informatikai cég által néhány amerikai áruház kínálatán keresztül hamarosan piacra kerül a Motorola szociális oldalakra kihegyezett mobiltelefon készüléke.
 

Motorola Karma QA1 mobiltelefon
A Motorola Karma QA1 mobiltelefon szétcsúsztatható Qwerty billentyűzettel, nagy felbontású kijelzővel kerül forgalomba. A kamerája mindössze 2 megapixeles, de ennek fő oka az, hogy a telefont elsősorban szöveges üzenetek váltására szánják. A Motorola Karma QA1 állítólag igen hatékony 3G kommunikációt tesz lehetővé és többirányú kommunikáció futtatását képes egszerre végezni. A Motorola a piaci versenyben felismerte, hogy több versenytárs is mintha megfeledkezett volna a telefonok eredeti funkciójáról, miszerint elsősorban azért hordjuk magunkkal hogy beszéljünk rajta. Ezen felbuzdulva szerelte fel ezt a mobiltelefont Crystal Talk technológiával, ami nem csak kiváló hangosítást, de jó zajszűrést is eredményez.

A telefon június 28-án kerül piacra.

Forrás:
AT&T Announces the Motorola Karma QA1 Smartphone

További cikkek:
Motorola Karma QA1 Coming To AT&T
Motorola Karma™ QA1 Fact Sheet
Motorola Karma QA1

 

Kép forrása: http://www.ubergizmo.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr91205255

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: حجز فنادق البحرين 2018.03.21. 20:55:56

Napírók - A világ legöregebb fotói - Mandiner blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása