A Sony Ericsson  telefonok láttán sokak vásárlás olthatatlan vágyát érzik. Ezt figyelhetjük meg a Sony Ericsson W395 mobiltelefon kapcsán is. Azonban a  Sony Ericsson korábbi walkman telefonjaihoz hasonlóan ez a készülék is nehezen felel azonban meg minden követelménynek, amit egy mobillal kapcsolatban támasztatnak a felhasználók.

Ugyan a Sony Eicsson W395 mobiltelefon esetében már a fényképezőgép meglepő módon használható annak ellenére, hogy nem CyberShot , de a kommunikációs funkciók, jelesül a megfelelő méretű billentyűzet és gombok hibáznak ennél a telefonnál, nem is beszélve a háttértémákban való szegénységéről. Ami miatt ajánlott, a többi walkman telefonban is megtalálható mozgásérzékelős rázós irányítás,  a zenefelismerő, valamint a kiváló hangzás.
Forrás:
Sony Ericsson W395 Review
Kapcsolódó linkek:
Sony Ericsson W395 Pictures

 

Kép forrása: http://www.new-cell-phones.org/

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr471247225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása