Visszanézve a régebbi bejegyzéseket úgy tűnik, hogy valamiért még nem írtam le részletesen a Nokia 5800 mobiltelefon specifikációit. Most pótolom, ha pedig mégicsak volt már róla szó, akkor ismételünk. :)

A telefon 3.2 inches kijelzője 360x640 pixel felbontásra képes - halk megjegyzés: ez jobb, mint az iPhone-é. Az operációs rendszer Symbian S60, vagyis a jelenlegi legfrissebb Symbian rendszer. Meglehetősen gyors maga a telefon, és stabilan és megbízhatóan is működik. Internetkapcsolódásra olyannyira alkalmas, hogy még a flash tartalmakat is képes megjeleníteni - ez egy újabb pont, amivel az iPhone előtt jár. Hangzása szép, és manuális hangszínszabályozásra is van lehetőségünk -nem csak néhány előre beállított mód közül választhatunk. Az A-GPS a Nokia Maps miatt felejthető, de azért van. A telefon 3.2 megapixeles Zeiss optikát kapott, ami VGA minőségben készít videó felvételeket is. A telefonra számtalan játék és alkalmazás megtalálható az interneten, és a Nokia telefonok tuljadonosai bizonyára már rutinosan számítanak a szoftverfrissítésekre is.

Kapcsolódó cikkek:mobiltelefonkozpont,

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr431262487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása