Talán már unalmas a cím, biztos sok blogon és hírportálon felbukkant már, de ez nem véletlen, hiszen a Samsung egyre másra ontja a mobiltelefonokat, és azon belül is az érintőképernyős mobilokat. Az S5230 és az i900 Omnia után megjelent a Samsung Jet, az Omnia 2, most pedig az A887 sorozatszámú Samsung Solstice fantázianevű mobiltelefon érkezik-hogy csak az értintőképernyősöket említsük.

A Solstice-ről még nem aokat lehet tudni, képünk sincs róla, bár az is igaz, hogy egy érintőképernyőa mobil esetében nehéz egyedit alkotni. A telefon az olcsó kategóriába fog tartozni, és bizonyosan köze lesz hozzá az AT&T-nek is. A telefon 3 inches kijelzőt kap, és egy 2 MP-es kamerát is. Micro SD-vel bővíthető, és a HSDPA és Bluetooth kapcsolódáon kívül GPS navigálásra is alkalmas lesz. A telefon Augusztus elején érkezik.

Kapcsolódó cikkek: BGR, nexus404, phonearena

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr841275457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása