Íme egy rövid ismertetés a Nokia ,,játékboltjáról", illetve arról, hogy melyik mobiltelefon alkalmas egy online áruház kínálatán a játékok letöltésére.

Néhány okos játék letöltésére alkalmas Nokia mobiltelefon
Az N-Gage játékletöltő rendszer használatához és a játékok futtatásához Symbian rendszerű Nokia telefonra lesz szükséged. Ilyen mobiltelefon többek között a Nokia 5800 XpressMusic, a Nokia E75, a Nokia N95, Nokia N85 vagy a Nokia 6210 Navigator. A hamarosan piacra kerülő Nokia 5330 és N86 is alkalmas lesz a feladatra.

N-Gage - A Nokia online játékboltja
Az N-Gage a Nokia cég játékok letöltésére és fejlesztésére létrehozott saját rendszere. Az N-Gage-en a játékokért fizetni kell, azonban 3 napot ingyen kapsz, hogy kipróbálj egy adott játékot, így eldöntheted, hogy szeretnéd megvenni, vagy sem. Az N-Gage alkalmazást kétféleképpen érheted el: vagy egyenesen a telefonról csatlakozol az oldalra, vagy a PC, illetve laptop közbeiktatásával vezeték nélküli kapcsolattal -WiFi, Bluetooth- segítségével töltöd le.

Forrás:
N-Gage Support

Kapcsolódó linkek:

A két világelső együtt fog működni? - Az Intel és a Nokia állítólagos együttműködése
Hamarosan az LG is létrehozza a maga letöltő központját
Központban a zene és a szórakoztatás - Nokia 5530 XpressMusic

Nokia N-Gage Review
Symbian

Kép forrása: http://then95blog.files.wordpress.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr351192668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása