LG érintőképernyős telefonok 2.- LG Prada KE850, LG Prada II KF900

Az LG már az iPhone piacralépésével közel egy időben megjelent minden fontosabb áruház kínálatában  saját  érintőképernyős mobiltelefon megoldásával. Ez volt az LG Prada KE850.
A későbbiek folyamán folytatta ennek az elegáns telefonnak a fejlesztését, így született a csúsztatható Qwerty billentyűzettel ellátott LG Prada II KF900.

Az LG Prada KE 850 mobiltelefon - A lányok kedvence
A Prada nem csak a telefon formatervezésében, de a kiegészítők -így pl. bőrtok-, a kezelőfelület kialakításában, de még a csengőhangok kiválasztásában is együttműködött az LG szakembereivel. A végerdmény egy valóban klasszikus eleganciájú eszköz, ami sok hölgy szívét megdobogtatta. Ez persze nem azt jelenti, hogy az LG Prada női telefon volna...

Mit is tud ez a mobil? Először is teljes egészében érintőképernyős. A tervezők bizonytalanságát mutatja, hogy a telefonhoz jár egy stylus ceruza, ha a kézi tapintás nem működne a 3 hüvelykes 240x400 képpont méretű kijelzőn. GSM 900/1800/1900, valamint Wi-fi és EDGE hálózatokon mind működik és Bluetooth 2.0 is igénybe vehető vele. 2MP kamerával és mozgásérzékelővel van még felszerelve. A fontosabb médiatípusok lejátszására mind alkalmas eljátszóval látták el. Ennek ellenére Amerikában, ahol korábban jelent meg mint az iPhone, azoknak ajánlották akik nem tudnak várni amíg az Apple mobil meg nem jelenik.



LG Prada II KF900 mobil és az extra billentyűzet
Akárcsak az első LG Prada telefont, a Prada II -t is vékony letisztult stílus jellemzi, a fő különbség, hogy itt egy csúsztatható Qwerty billentyűzetet is rejtőzködik a felszín alatt.

A tulajdonságok tekintetében azonban túl nagy változás nem történt: ugyanúgy 3 hüvelykes a kijelző 400x240 felbontással. Viszont a kamera már 5 megapixeles, és ez a mobil már gyorsabb adatsebességre képes, továbbá USB 2.0 kimenettel FM rádióval, 8GB-ig bővíthető memóriával van ellátva. GPS viszont továbbra sincs.

 

Az LG Prada telefon inkább időtlen formavilága, eleganciája és megbízhatósága miatt kelendő termék. Teljesen érthető, ha valaki beleszerelmesedik...

Kapcsolódó linkek:

LG's KE850 PRADA official: iPhone says, wha?

LG Prada II Announced

Képek forrása:http://www.cellphones.ca , http://www.lifeatmost.com/

_________________________

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr281107888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása