Amerikában piacra került az LG legújabb érintőképernyős szétcsúsztatható Qwerty billentyűzettel ellátott, kissé furcsa kinézetű mobiltelefonját, az LG AX840 Tritant. Az LG készülékek közül azonban még minden bizonnyal sokáig az LG KP500 fog vezetni a legtöbb online áruház kínálatában.

Minden ami ma elvárható - LG AX840 Tritan mobiltelefon
Az Alltel Wireless által piacra dobott LG telefon esetében a Qwerty billentyűzet és az érintőképernyő mellett az extrák között még olyan tulajdonságokat találunk, mint a sztereó Bluetooth kimenet, a 3 megapixeles kamera vakuval és videófelvételi lehetőséggel, valamint a micro SD kártyás bővíthetőség.
Ez azonbanmég kevés a dicsőséghez, az igazi izgalmat az ára keltheti, hiszen a telefon már 100 dollárért megvásárolható...

Forrás:
LG Tritan AX840 Launched By Alltel

Kapcsolódó linkek:
Alltel adds LG AX840 Tritan to Its Portofolio
G1-like LG Tritan AX840 launched by Alltel

 

Kép forrása: http://i.media.mabila.ua

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr171184741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása