A Samsung az LG KP500 olcsó érintőképernyős mobiltelefon sikerén felbuzdulva hívta életre a Samsung GT-S5230 -at hasonló tulajdonságokkal felruházva.


Samsung GT-S5230 - Az érintőképernyős telefonok iskolája
Ha valaki némi gyanakvással viseltet az érintőképernyő mobilok iránt, ám mégis szeretné kipróbálni, milyen, de nem szeretne egy vagyon elkölteni egy új készülékre,  akkor a Samsung GT-S5230 éppen megfelelő a számára: mind a mozgásérzékelő funkció, mind a pakolászható widgetek terén kitanulhatja a dolog csínját-bínját. Ráadásul a telefon egészen jó EDGE alapú interneteléréssel és webböngészővel rendelkezik. Hiányosságai tekintve elmondhatjuk, hogy wifi teljes egészében hiányzik, míg a a Flash támogatás akadozva működik. A kezelőfelület egészen használható eltekintve attól, hogy a telefon elforgatásával ,,előugrasztható" QWERTY billentyűzet virtuális gombjai elég aprócskák, így könnyen hiba csúszhat az üzenetbe.
A kamera és a fényképezőgép viszont egészen használhatónak bizonyult, ami erősen emeli a telefon értékét.

Forrás:

Samsung Star

Kapcsolódó linkek:

Samsung i7500 - Az első Android mobiltelefon
Samsung C3050 mobiltelefon - Remek külső és alacsony árnak megfelelő szolgáltatások
Videótelefonálás félhomályban - Bemutatkozott a Samsung SCH-W760 mobiltelefon
LG érintőképernyős telefonok 4. - LG KP500 Cookie

 

Kép forrása: http://www.mobilewhack.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr121247339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása