Az alábbiakban néhány letölthető alkalmazás amivel jobban kihasználhatod a mobiltelefon GPS navigációs lehetőségeit, akár utazás akár vásárlás kerül szóba.

  • Az AAA ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével megtalálhatod a legolcsóbb boltokat. Ránagyíthatsz a térképen az adott helyre, és akár a pontos címet és telefonszámot is megtudhatod, sőt egyből tárcsázhatod is. Az alkalmazás Apple iPhone segítségével érhető el.
  • Szintén iPhone-os alklamazás a FlightTrack, amivel lekövetheted, hogy egy adott légitársaság adott repülőgépe merre jár, mikor várható a megérkezése, tudomást szerezhetsz a késésekről, pontos indulásról, és a repülési időt befolyásoló időjárási tényezőkről is. 
  • A ZAGAT Mobi elsősorban éttermekre és vendéglátóhelyekre specializálódott. Segítségével nem csak a címét találhatod meg egy adott  étteremnek, klubnak stb., de egyéb más adatot is megtudhatsz (telefonszám, e-mail stb.)
  • A Weather Channel egy kiváló időjárás-előrejelző program.
  • A <a title="Telenav" target="_blank" href="http://gps.about.com/od/onlineservices/fr/telenav_gps.htm" id="mz5c">Telenav</a> GPS navigátor Android operációs rendszer alapú mobiltelefon segítségével szolgáltat útbaigazítást. A Telenav nem ingyenes, de az első hónapért nem kell fizetni!

Forrás:

Smartphone Apps Vacation

Kapcsolódó linkek:
Vacation GPS
Geotagging eszközök
Google térkép Android operációs rendszerre

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr571215066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása