A Sony Ericsson W595 mellett a másik igen kelendő zenére kihegyezett mobiltelefon a Sony Ericsson W705. Ez a telefon nem éppen olcsó, de nagyon megéri: jó hangzás, zenés és multimédiás lehetőségek, jó wifi kapcsolat jellemzi, csak hogy a legpozitívabb tulajdonságokat említsük.

Sony Ericsson W705 mobiltelefon további tulajdonságok

A telefon UMTS, HSPA, GSM, GPRS, EDGE hálózatokon keresztül mind jól kommunikál, ezen felül elmaradhatatlan tartozéka a Bluetooth, és zenetelefonként az FM rádió is természetesen. A telefon saját memóriája maga 128 MB, de memóriakártyával 8GB-ig bővíthető.

Sony Ericsson W705 mobiltelefon - Hátrányok

Nem sok negatív tulajdonságot tudnánk felsorolni vele kapcsolatban, a legtöbb panasz a viszonylag halk telefon hangszóró hangerőre van. Ezen kívül az lehet még bosszantó, hogy a Sony Ericsson még ennél a telefonnál sem tudott elszakadni a saját tervezésű fülhallgató bemenetétől, ahelyett, hogy átnyergelt volna a mini-jackre.

Forrás:
Sony Ericsson W705

Kapcsoló linkek:
Sony Ericsson W595 zenés mobiltelefon - Kiállja a próbát
Nem felejtettünk ki semmit? - Sony Ericsson W995 mobiltelefon
Elegáns zenemobil - Sony Ericsson W980

 

Kép forrása: http://www.myhphone.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilhu.blog.hu/api/trackback/id/tr331236225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása